Premiéra plná očakávania

Majú to za sebou. Prvé spoločné vystúpenie zvládli Lucie Myslivečková a Lukáš Csölley práve na Memoriáli Ondreja Nepelu pred domácim publikom so všetkou cťou.

Po krátkom programe skončili na 6.mieste (58,04). ,,Snažili sme sa urobiť maximum, mali sme tam určite drobné chybičky. Na druhej strane, tieto preteky berieme ako také zrkadlo, aby sme sa dozvedeli, ako na tom sme. Potrebovali sme odjazdiť prvý pretek. Korčuľujeme spolu ešte veľmi krátko, takže sme vlastne ani nemohli mať nejaké očakávania,“ zamyslel sa tesne po jazde Lukáš. ,,Cítila som sa veľmi dobre, teším sa, že som späť v súťažnom kolotoči. Tým, že to boli prvé preteky, tak to bolo jednoduchšie, ten tlak som ja nejako výnimočne nepociťovala,“ usmievala sa Lucie. ,,Lucka vie s tým stresom veľmi dobre narábať a ja som sa ju snažil minimálne pohľadom ubezpečiť, že som tu pre ňu, a že sa na mňa môže spoľahnúť,“ doplnil sympatickú Češku Bratislavčan. Nová partnerka sa opäť len pousmiala. ,,Ja si myslím, že ten stres je do určitej miery potrebný, že ten súťažný adrenalín človeka správne povzbudí.“ 

Okrem toho, ako zajazdia, boli obaja krasokorčuliari zvedaví na reakcie porotcov. ,,Je ťažké zapísať sa u rozhodcov, lebo konkurencia je veľká, sme v sezóne kedy sa snažia byť všetci najlepší. Nebude to ani pre rozhodcov ľahká úloha, povedať, že čo s nami. Dúfam ale, že každým pretekom budeme bližšie k tomu, aby sme ich presvedčili, že na to máme – bojovať aj o miestenku na olympiádu,“ povedal Csölley. Našich reprezentantov čaká zajtra okolo 18.00 voľný tanec. V ich kategórii skončili priebežne na prvom mieste Američania Madison Chocková, Evan Bates (72,72).

 

 

Powered by WordPress and Bootstrap4