Testy trvali až dva dni

Počas víkendu 22. a 23. októbra 2016 hostila Hokejová hala Klokočina v Nitre Testy výkonnosti Slovenského krasokorčuliarskeho zväzu.

Na testy sa prihlásilo viac ako 90 pretekárok a pretekárov registrovaných na SKrZ a tak sa po dlhšom čase museli výkonnostné testy konať až počas dvoch dní. ,,Tejto akcie sme sa ujali s plnou vážnosťou a pocitom zodpovednosti, čoho výsledkom bolo, že sa nám podarilo vytvoriť organizačne a kultúrne zvládnuté prostredie, hodné takejto akcie. Ako organizátorov nás veľmi teší, že testy boli či už zo strany testovacej komisie a technickej delegátky alebo zo strany rodičov pretekárov a činovníkov zúčastnených klubov zhodnotené ako dobre a príjemne zorganizované,” povedal predseda Krasoklubu mesta Nitra Štefan Semančík.

A ako sa darilo krasokorčuliarom? Z 90 zúčastnených sa sa testy podarilo splniť až 78 – iba 12 krasokorčuliarov testy nesplnilo. Najúspešnejší boli v už pomerne náročnom Teste č.4 (Staršie žiactvo – 13 – 14 rokov), kde sa zo splnenia tešili všetci prihlásení: Simona Koleňáková (KŠK Slovan Bratislava), Alexandra Filcová (KŠK Slovan Bratislava), Marína Pastieriková (Kraso Prešov), Alexandra Vargončíková (KKM Nitra), Veronika Jacková (Kraso klub Detva), Petra Rohmanová (ŠKP Bratislava), Emília Čurillová (KK Liptovský Mikuláš), Júlia Čurillová (KK Liptovský Mikuláš), Agáta Bačová (Kraso Trenčín), Erika Balážová (Kraso Trenčín) a Lucia Horváthová (SC Púchov). Naopak, Test č.3 (Juniorky – Juniori) sa nepodarilo splniť  Simone Šulíkovej z ŠKP Bratislava a Mária Vinogradová z KŠK Slovan Bratislava nesplnila Test č.2 (Seniorky – Seniori).

 

 

 

 

Powered by WordPress and Bootstrap4