Nicole Rajičová aj v ďalšej sezóna na ISU Grand Prix

Naša reprezentantka Nicole Rajičová sa aj v nasledujúcej sezóne predstaví na dvoch podujatiach seriálu ISU Grand Prix. Tentokrát dostane priestor v novembri na NHK Trophy v japonskej Osake a na Skate America v americkom Lake Placid. Doteraz má na svojom konte štyri štarty na akcii tejto úrovne – debutovala na Skate America v októbri 2015, neskôr sa predstavila na Grand Prix v čínskom Pekingu. V predchádzajúcej sezóne štartovala v Japonsku na NHK Trophy a v Moskve na Rostelecom Cupe.

V Osake budú jej súperkami úradujúca svetová šampiónka Jevgenija Medvedevová z Ruska, skúsená Talianka Carolina Kostnerová, Američanka Mariah Bellová či trio domácich reprezentantiek. V Lake Placid zase bronzová z ostatných MS Kanaďanka Gabrielle Dalemanová, domáce Karen Chenová a Ashley Wagnerová, Japonky Satoko Mijaharová a Kaori Sakamotová či Rusky Anna Pogorilá, Polina Curská a Aľona Leonovová.

Vrcholmi nasledujúcej sezóny budú ZOH 2018 v kórejskom Pjongčangu a marcové MS v talianskom Miláne. Nicole Rajičová v sezóne 2016/2017 skončila šiesta na ME v Ostrave, na svetovom šampionáte v Helsinkách obsadila 17. priečku.

Powered by WordPress and Bootstrap4