Boli sme pri tom – Olympic Fashion Pjongčang 2018

V pondelok 20.11.2017 sa konalo oficiálne predstavenie kolekcie oblečenia pre našich olympionikov na zimnej olympiáde v Pjongčang 2018. Tlačová konferencia spojená s módnou prehliadkou kolekcie prebehla v bratislavskom hoteli NH Gate One za účasti médií, športových zväzov, športovcov a samozrejme vedúcich osobností SOV.

Úvodné slová patrili veľvyslancovi Kórejskej republiky, poča ktorých sa pán Taero Lee prihovoril prítomným aj v slovenskom jazyku. Zhodnotil pripravenosť dejiska olympiády, pripomenul heslo ZOH 2018 – „Passion. Connected.“ (Vášeň. Prepojená.) a potvrdil bezproblémové putovanie olympijského ohňa, ktorý sa od 1.11.2017 nachádza už na území Kórei.

Predseda SOV, pán Anton Siekel a vedúci olympijskej výpravy, pán Roman Buček priblížili prítomným pripravenosť Južnej Kórei, dejiska ZOH z ich pohľadu. Pripomenuli sme si aj blížiace sa 25. výročie ustanovenia SOV, ktoré bude 19.12.2017.

Prekvapením večera bolo hudobné vystúpenie speváčky Dary Rolins, ktorá v krátkom rozhovore vyjadrila záujem o sledovanie zimnej olympiády, pričom najviac sa teší na krasokorčuľovanie spoločne so svojou dcérkou.

Na záver prišla najočakávanejšia udalosť večera – módna prehliadka kolekcie olympijského oblečenia. Oblečenie predviedli mladí tanečníci, ktorí odviazaným spôsobom ponúkli očiam divákov širokú škálu oblečenia od hlavného partnera Dare 2b. Kolekcia sa nesie v 4 hlavných farbách – biela, čierna, červená a sivá, resp. melírovaná sivá – doplnená tradičným čičmianskym vzorom. Veríme, že sa aj našim „olympijským“ krasokorčuliarom Nicole Rajičovej, Lucii Myslivečkovej a Lukášovi Csolleyovi, bude oblečenie páčiť. 🙂

Powered by WordPress and Bootstrap4