ISU JGP Bratislava 2018 už tento mesiac

Letná sezóna sa nám prehupla do druhej polovice a na nedostatok slnečných lúčov sa veru nemožno sťažovať. Ak sa vám ale horúčavy zunujú a cnie sa vám za zimou, máme pre vás cool tip ako sa schladiť!

Slovenský krasokorčuliarsky zväz totiž organizuje v dňoch 22.08.2018 – 25.08.2018 medzinárodnú krasokorčuliarsku súťaž ISU Junior Grand Prix of Figure Skating Bratislava 2018. Súťaž sa uskutoční na základe povolenia Medzinárodnej korčuliarskej únie ISU a pod záštitou primátora hlavného mesta SR Bratislavy, Iva Nesrovnala. Máte zimomriavky? Čítajte ďalej, táto udalosť rozhodne bude stáť za to!

ISU Junior Grand Prix of Figure Skating Bratislava 2018 bude prvým pretekom zo série juniorských grand prix súťaží v sezóne 2018/2019. Okrem Bratislavy sa podobné podujatie uskutoční v Linzi, Kaunase, kanadskom Richmonde, Ostrave, Ljubljane či Yerevane. Veľké finálne sa bude konať v decembri vo Vancouveri spoločne so seniorskými vekovými kategóriami.

V našom hlavnom meste sa na súťaži predstaví viac než 100 športovcov v štyroch kategóriách (juniori, juniorky, juniorské tanečné páry, juniorské športové dvojice). Na ľade sa predvedú mladé krasokorčuliarske esá z viac ako 30 krajín sveta! Je sa teda na čo tešiť!

Podujatie bude zároveň prvým podujatím po veľkých zmenách v pravidlách a štýle hodnotenia, ktoré boli schválené na 57. kogrese ISU v španielskej Seville.

Pretek sa bude vysielať prostredníctvom Youtube kanálu ISU do celého sveta. Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal (denná vstupenka 5 EUR, trojdňová vstupenka 12 EUR).

Zaujíma vás program?

Streda, 22.08.2018

Oficiálne tréningy

Štvrtok, 23.08.2018

od 11:30 – Muži / krátky program

Športové dvojice / krátky program

Ženy / krátky program

Piatok, 24.08.2018

od 11:30 – Tanečné páry / Pattern dance

Muži / voľná jazda

Športové dvojice / voľná jazda

Víťazná ceremónia (Muži, Športové dvojice)

Sobota, 25.08.2018

od 10:45 – Tanečné páry / voľný tanec

Ženy / voľná jazda

Víťazná ceremónia (Tanečné páry, Ženy)

V tomto roku sa nám podarilo natočiť krátke promo video, ktoré veríme, priláka návštevníkov z viacerých kútov Slovenska na Zimný Štadión Ondreja Nepelu, aby si tak mohli užiť doslova ľadovú atmosféru a dych vyrážajúce výkony športovcov.

ISU Junior Grand Prix of Figure Skating Bratislava 2018 from Slovenský krasokorčuliarsky zväz on Vimeo.

(SKrZ,PN,LD,KP, foto/video SKrZ,Studio 54 s.r.o.)

Powered by WordPress and Bootstrap4