Pozvánka na 27. ročník ISU CS Nepela Memorial

Slovenský krasokorčuliarsky zväz Vás srdečne pozýva na ISU CS 27th Nepela Memorial,  ktorý sa uskutoční v dňoch 19.-21.9.2019 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Súťaž je zaradená do série pretekov ISU Challenger Series.

Bratislavský ľad privíta približne 70 pretekárov z 24 krajín sveta a bude si žiadať veľkú divácku podporu v podobe slovenských fanúšikov, ktorí sa môžu tešiť na kategórie Tance na ľade, Ženy a Muži.

Medzi ženami očakávame kvalitné výkony hlavne v podobe ruských pretekárok, napríklad  Alexandry Trusovej, juniorskej majsterky sveta, či už zrelej pretekárky Marii Sotskovej. Zároveň sa nám predstaví aj naša najlepšia slovenská reprezentantka Nicole Rajičová, ktorá už niekoľko mesiacov žije v Bratislave a naďalej pracuje na svojej krasokorčuliarskej výkonnosti. Držať palce budeme aj našej mladej reprezentantke Eme Doboszovej, či už skúsenejšej pretekárke Nine Letenayovej.

V mužskej súťaži sa môžu diváci tešiť na množstvo štvoritých skokov v podaní vynikajúcich pretekárov z Ruska – Kolyada, Samarin, či Talianska – Matteo Rizzo. Nebudú chýbať ani slovenskí reprezentanti Marco Klepoch a Michael Neuman.

Podujatie sa uskutoční pod záštitou primátora hlavného mesta SR Bratislava.

Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal:

 https://www.ticketportal.sk/event/ISU-CS-27th-Nepela-Memorial

Vstupné:

Denná vstupenka: 5 EUR / osoba
Dvojdňová vstupenka: 8 EUR / osoba

Deti do 6 rokov, dôchodcovia a držitelia preukazov ZŤP vstup voľný.

Tešíme sa na Vašu účasť.

Powered by WordPress and Bootstrap4