Slovenskí tanečníci do olympijskej sezóny s veľkou novinkou

Dvojica slovenských reprezentantov v tancoch na ľade Lukáš Csölley a Lucie Myslivečková sa pred novou sezónou odhodlala k zmene na trénerskom poste. Doteraz ich viedol Roberto Pelizzola, po novom sa pripravujú pod dohľadom Barbary Fusarovej-Poliovej, bronzovej medailistky zo ZOH 2002 v Salt Lake City.

Sympatická dvojica sa už naplno pripravuje na nový súťažný ročník, ktorého vrcholom budú bezpochyby februárová ZOH v kórejskom Pjongčangu. A tam by Lukáš s Luciou nechceli chýbať. “Naša situácia nebola a nie je ideálna, ale šanca prebojovať sa tam nie je nemožná,” myslí si Lukáš. Slovenský tanečný pár musel predčasne ukončiť predchádzajúcu sezónu, pretože zdravotný stav partnerky si vyžadoval operáciu ramena.

Rozhodnutie Lukáša s Luciou, ktorý budú o olympijskú miestenku bojovať v závere septembra v nemeckom Oberstdorfe, sa vôbec nerodilo ľahko. “Najmä vzhľadom k dlhoročnej spolupráci s Robertom a jeho skvelej práci. Roberto robil všetko pre to, aby sme boli v čo v najlepších podmienkach, to však nestačilo. Môžem prezradiť, že z tréningov v novom tíme sme obaja nadšení,” prezradil Lukáš Csölley priamo z talianskeho Milána.

Powered by WordPress and Bootstrap4