Oslava narodenín p. Agnesy Búřilovej

skrz
Ku krásnemu okrúhlemu výročiu narodenín p. Agnesy Búřilovej zorganizoval klub Jumping Joe, ktorý je jej  materským klubom, narodeninovú oslavu, ktorej sa zúčastnilo niekoľko desiatok jej priateľov a kolegov z krasokorčuliarskej rodiny.
 
 
 
 
 
 
Medzi prítomnými hosťami ste mohli nájsť okrem najbližšej rodiny p. Búřilovej aj jej bývalých pretekárov – reprezentantov ČSSR i SR, napríklad Gabrielu Ballovú, Evu Križkovú (Ďurišinovú), Dagmar Kovářovú, Svetlanu Paliderovú, Rastislava Vnučka, Ladislava Červeného.
Pozvanie prijali i predseda Českého krasobruslařského svazu, pán Stanislav Žídek i dlhoročný choreograf Jozefa Sabovčíka, pán František Blaťák.
Nechýbali ani zástupcovia rozhodcov, pani Adriana Domanská, pani Lenka Bohunická, pani Hanka Bašová, pán Allan Bohm.
Videopríhovorom blahoželal i najúspešnejsí zverenec p. Búřilovej, Jožko Sabovčík a predseda Bratislavského samosprávneho kraja pán Juraj Droba.
Osobne zablahoželal ku krásnemu výročiu i riaditeľ STaRZ-u, pán Ladislav Križan a za Slovenský krasokorčuliarsky zväz jeho predseda, Jozef Beständig.
 
Skvelú oslavu moderoval Richard Vrablec, ktorý už i tak príjemnú a priateľskú atmosféru dopĺňal kvízmi a zaujímavým súťažami.
 
Viac fotografií z oslavy p. Búřilovej nájdete na sociálnych sieťach SKrZ.
Powered by WordPress and Bootstrap4